dimecres, 3 d’abril del 2013

Informacions del Blog



En aquest blog us aniré informant de mostres, fires, esdeveniments en general que tothom que tingui ganes de passar-ho be amb una bona copa de vi no pot deixar passar.
El Cavatast a Sant Sadurní, el Vijazz de Vilafranca o la de Reus Viu el Vi.
El Tast amb Llops a Gratallops, o la Nit de les Garnatxes a Capçanes, la Fira del vi de Falset, o els Vins de Nit a Mas Figueres.
La Fira del Vi de la Terra Alta a Gandesa o la Festa de la Verema del Pla de Bages a Artés. Les Arrels del Vi amb els boníssims vins de l’Empordà a Sant Martí d’Empúries.
Pels enamorats del Priorat, el Tastaporrera  pel Novembre.
Un munt de trobades a tot Catalunya durant tot l’any, però també parlarem de l’espectacular Fête des Vendanges a Banyuls per l’octubre, i de moltes d’altres.
Us parlaré del Tast dels Porxos, tastos molt informals, on aprenem a disfrutar del vi.
Els organitzem als porxos del pati amb una bona colla d’amics, i oberts a tothom que hi vulgui participar. Els acompanyem amb un aperitiu-dinar de maridatge, amb diferents temàtiques, Vins de Catalunya, Grans Vins d’Espanya, Vins del Nou Món o el que estem preparant, pel dia 28 d’abril, el VIIIè Tast dels Porxos: VINS DE FRANCE, FOIEGRAS, TERRINES, FROMAGES ET CANARD.
Anirem informant d’aquests tastos per si us hi voleu apuntar.
Evidentment heu de participar amb les vostres opinions, amb les informacions que pogueu aportar enriquirem entre tots aquestes pàgines.
I com hem començat acabarem,
Bona salut i bon vi a tots!
Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada