dimarts, 19 de març del 2013

VINS DEL NOU MÓN


VIIè TAST DELS PORXOS
VINS DEL NOU MÓN

Nova Zelanda

CLOUDY BAY SAUVIGNON BLANC 2012

Xile

FRANÇOIS LURTON GRAN ARAUCANO CHARDONNAY 2009
FRANÇOIS LURTON HACIENDA ARAUCANO CARMENÈRE 2011

Argentina

ALTA VISTA TERROIR SELECTION MALBEC 2008

Califòrnia

MONDAVI PRIVATE CABERNET SAUVIGNON 2009

Austràlia

PENFOLDS THOMAS HYLAND SHIRAZ 2010

Sudàfrica

SAXENBURG PRIVATE COLLECTION SHIRAZ 2006

TECA

“Regañás”, “picos” i “boletes” de formatge de cabra.
Tast d’olis, Neus (biodinàmica, Priorat), Serraferran (Empordà)  i Laurona (La Trinca, Montsant).
“Nachos” naturals i “Tex Mex” amb guacamole estil Jordi jr.
Formatge de vaca Reblochon de Savoie.
Formatge de llet crua de vaca Fourme d’Ambert (Auvergne).
Melmelada de mango. Cabell d’àngel.
Formatges de cabra Betara (semicurat i curat) de Perafita  (Lluçanès).
Formatge d’ovella “Canal” Gran Reserva Viejo de Tierra de Campos.
Formatge de llet crua de vaca Cheddar fermier, Ilchester (Londonshire)
Formatge de llet crua d’ovella “Pata de mulo” Trashumancia (León).
Fuets amb ceba, fines herbes, pebre blanc i pebre vermell “Sala” d’Hostalets de Pierola.
Fuets extra i llonganisses de Pasqua “Sendra” de Vic.
Pa d’espelta amb sobrassada de porc negre “Mesquida”, poma a la sidra i formatge de cabra.
Pa xapata amb pebrot del “piquillo” Catedral de Navarra i xoriço extra de la Rioja.
Llesca amb botifarra de terregada de Cal Casanovas amb melmelada de taronja.
Torradetes amb ceba i torradetes amb panses.
Fideuada de peix de roca “casolana” i allioli d’all rosa de Lautrec “fet a casa”.
Frankfurts “mini” de “La Barcelonesa” i grills de patata a la barbacoa.
Minihamburgueses de vedella de Girona.
Salses Hellmann’s “brava, barbacoa i mostassa”
Fartons i retallons torrats del Forn Granier i xocolata  Lindt Edició Excellence (85%).

Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada