VIIè TAST DELS PORXOS
VINS DEL NOU MÓN
Nova Zelanda
CLOUDY BAY SAUVIGNON BLANC 2012
Xile
FRANÇOIS LURTON GRAN ARAUCANO CHARDONNAY 2009
FRANÇOIS
LURTON HACIENDA ARAUCANO CARMENÈRE 2011
Argentina
ALTA VISTA
TERROIR SELECTION MALBEC 2008
Califòrnia
MONDAVI PRIVATE CABERNET SAUVIGNON 2009
Austràlia
PENFOLDS THOMAS HYLAND SHIRAZ 2010
Sudàfrica
SAXENBURG PRIVATE COLLECTION SHIRAZ 2006
TECA
“Regañás”, “picos” i “boletes” de
formatge de cabra.
Tast d’olis, Neus (biodinàmica, Priorat),
Serraferran (Empordà) i Laurona (La Trinca , Montsant).
“Nachos” naturals i “Tex Mex” amb
guacamole estil Jordi jr.
Formatge de vaca Reblochon de Savoie.
Formatge de llet crua de vaca Fourme
d’Ambert (Auvergne).
Melmelada de mango. Cabell d’àngel.
Formatges de cabra Betara (semicurat i
curat) de Perafita (Lluçanès).
Formatge d’ovella “Canal” Gran Reserva
Viejo de Tierra de Campos.
Formatge de llet
crua de vaca Cheddar fermier, Ilchester (Londonshire)
Formatge de llet crua d’ovella “Pata de
mulo” Trashumancia (León).
Fuets amb ceba, fines herbes, pebre blanc
i pebre vermell “Sala” d’Hostalets de Pierola.
Fuets extra i llonganisses de Pasqua
“Sendra” de Vic.
Pa d’espelta amb sobrassada de porc negre
“Mesquida”, poma a la sidra i formatge de cabra.
Pa xapata amb pebrot del “piquillo”
Catedral de Navarra i xoriço extra de la Rioja.
Llesca amb botifarra de terregada de Cal
Casanovas amb melmelada de taronja.
Torradetes amb ceba i torradetes amb
panses.
Fideuada de peix de roca “casolana” i
allioli d’all rosa de Lautrec “fet a casa”.
Frankfurts “mini” de “La Barcelonesa ” i grills
de patata a la barbacoa.
Minihamburgueses de vedella de Girona.
Salses Hellmann’s “brava, barbacoa i mostassa”
Fartons i retallons torrats del Forn
Granier i xocolata Lindt Edició
Excellence (85%).
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada