diumenge, 17 de març del 2013

IV Tast dels porxos


6 VINS CATALANS

Cigonyes 2010.  Garnatxa i Syrah

Ca N’Estruc 2011.  Syrah, Garnatxa i Samsó

Lignum 2010.  Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Merlot, Ull de llebre i Syrah

Drac Màgic 2009.  Ull de llebre, Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon i Merlot

Llebre 2009.  Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó i Syrah

Santes 2011.  Garnatxa, Samsó i Cabernet Sauvignon


CARACTERÍSTIQUES I NOTES DE TAST VINS DE CATALUNYA


LLEBRE 2009               Ull de llebre, merlot, cabernet sauvignon, garnatxa, samsó i sirà.
                                        Sis mesos en roure francès. D.O. Costers del Segre.
                                        Color cirera intens. Aroma fruita madura, especiat, càlid. En boca suau,
                                         fresc i elegant, torrat, tanins madurs.


DRAC MÀGIC 2009     Ull de llebre, garnatxa, samsó, cabernet sauvignon i merlot.
                                         Tres mesos en roure francès. D.O. Costers del Segre.
                                         Cirera picota, ribet violaci. Fruita madura, fruites del bosc,
                                         sotabosc. En boca agradable, fruitós, equilibrat.


CIGONYES 2010          90% garnatxa i 10 % sirà. D.O. Empordà
                                        Quatre mesos en roure francès. Cirera, ribet violaci. Aroma
                                        expressiu, fruita vermella, foral, càlid. En boca saborós, estructurat,
                                        bona acidesa, tanins madurs.


CA N’ESTRUC 2011    Sirà, garnatxa i samsó. D.O. Catalunya.
                                        Cirera molt intens. Aroma especiat, fruita madura, espècies                                                                                                                                        
                                        dolces. En boca especiat, saborós, fruita madura.


LIGNUM 2010             Cabernet sauvignon, garnatxa, merlot, ull de llebre i sirà.
                                       Onze mesos en roure Allier. D.O. Penedès.
                                       Color cirera, ribet violaci. Fruita vermella, floral, roure cremós. En
                                       boca saborós, fruitós, bona acidesa, tanins madurs.


SANTES 2011               Ull de llebre. D.O. Montsant.
                                       Nou mesos en roure francès.
                                       Color cirera, ribet violaci. Aroma fruita vermella, herbes de muntanya,
                                       mineral, flors seques. Boca lleuger, fresc, fruitós, balsàmic, equilibrat.
 

En general són vins força estructurats i molt equilibrats, amb bona potència aromàtica però suaus al paladar, amb tanins madurs i que aniran be amb carns blanques i vermelles, xarcuteria, formatges semicurats i curats, fins i tot amb arrossos i plats de pasta amb bolets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada