6 VINS
CATALANS
Cigonyes 2010. Garnatxa i Syrah
Ca N’Estruc 2011. Syrah, Garnatxa i Samsó
Lignum 2010. Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Merlot, Ull de
llebre i Syrah
Drac Màgic 2009. Ull de llebre, Garnatxa, Samsó, Cabernet
Sauvignon i Merlot
Llebre 2009. Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon,
Garnatxa, Samsó i Syrah
Santes 2011. Garnatxa, Samsó i Cabernet Sauvignon
CARACTERÍSTIQUES
I NOTES DE TAST VINS DE CATALUNYA
LLEBRE 2009 Ull de llebre,
merlot, cabernet sauvignon, garnatxa, samsó i sirà.
Sis mesos en roure francès. D.O.
Costers del Segre.
Color cirera intens. Aroma fruita
madura, especiat, càlid. En boca suau,
fresc
i elegant, torrat, tanins madurs.
DRAC MÀGIC 2009 Ull
de llebre, garnatxa, samsó, cabernet sauvignon i merlot.
Tres mesos en roure francès. D.O. Costers
del Segre.
Cirera picota, ribet violaci. Fruita
madura, fruites del bosc,
sotabosc. En boca agradable, fruitós,
equilibrat.
CIGONYES 2010
90% garnatxa i 10 % sirà. D.O. Empordà
Quatre mesos en roure francès.
Cirera, ribet violaci. Aroma
expressiu, fruita vermella, foral,
càlid. En boca saborós, estructurat,
bona acidesa, tanins madurs.
CA N’ESTRUC 2011 Sirà,
garnatxa i samsó. D.O.
Catalunya.
Cirera molt intens. Aroma especiat, fruita
madura, espècies
dolces. En boca especiat, saborós, fruita
madura.
LIGNUM 2010 Cabernet sauvignon,
garnatxa, merlot, ull de llebre i sirà.
Onze
mesos en roure Allier. D.O. Penedès.
Color cirera, ribet violaci. Fruita
vermella, floral, roure cremós. En
boca saborós, fruitós, bona acidesa,
tanins madurs.
SANTES 2011 Ull de llebre.
D.O. Montsant.
Nou mesos en roure francès.
Color cirera, ribet violaci. Aroma fruita
vermella, herbes de muntanya,
mineral, flors seques. Boca lleuger,
fresc, fruitós, balsàmic, equilibrat.
En general són vins força
estructurats i molt equilibrats, amb bona potència aromàtica però suaus al
paladar, amb tanins madurs i que aniran be amb carns blanques i vermelles,
xarcuteria, formatges semicurats i curats, fins i tot amb arrossos i plats de
pasta amb bolets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada